uk dk

Aroma Rengøring serviceydelser for Erhverv

Hos Aroma Rengøring får De en aftale med et fleksibelt og stabilt rengøringsfirma. Vi sørger for at skabe et skinnende rent og miljøvenligt arbejdsklima for Dem og Deres medarbejdere.


Deres firma kan være 100% sikre på, at vi ikke hyrer andre til at gøre rent. Her er det kun vores medarbejdere, der klarer jobbet.

KONTORRENGØRING

Få en fast rengøringsaftale

Vi laver gerne en fast rengøringsaftale med vores kunder, hvor vi aftaler et fast tidspunkt, vi kommer og udfører rengøringen på. På den måde slipper De for at bruge tid på at kontakte os, hver gang kontoret har brug for rengøring. Ingen virksomheder er ens, og vi sammensætter derfor altid en kontorrengøring, der passer til den enkelte virksomheds ønsker og behov.


Hos Aroma rengøring går vi ind for et renere miljø. Derfor gør vi brug af kemikaliefri rengøringsmidler, der skåner miljøet og skaber et sundere indeklima.


Vi mindsker samtidig risikoen for allergiske reaktioner fra kemiske stoffer og parfume.


Når vi fremsender et tilbud, sker det ud fra en gennemvisning af kontoret, samt en samtale med Dem om, hvad De ønsker der skal gøres i netop Deres firma – på den måde kan vi skabe 100% tilfredshed med den service vi udfører, da den er baseret på Deres ønsker og behov.


Vi lægger vægt på at alle vores kunde får en effektiv og grundig rengøring


Vi ønsker at servicere vores kunder bedst muligt – derfor indgår vi altid i en dialog, hvor vi lytter til deres ønsker og behov


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring KLIK HER